Infrastructuur

Betrouwbaarheid, performantie, schaalbaarheid en redundantie zijn factoren die de kwaliteit van uw implementatie zullen bepalen. Rack en bladeservers van HP zijn hierin nog steeds de leidende technologieën in de markt en dus de geschikte keuze voor uw onderneming. Gekoppeld met desktop virtualisatie en Microsoft enterprise applicaties legt u de grondlaag van een solide IT omgeving. 

  

 

 

Virtualisatie

Dankzij virtualisatie vormt u het datacenter om tot een efficiënte en elastische omgeving. Gebaseerd op VMWare of Microsoft Hyper-V biedt Digitalux u hoogwaardige virtualisatieplatformen aan waarop uw kritische applicaties en diensten draaien. 

Desktop Virtualisatie

Wenst u te genieten van de voordelen van virtualisatie op niveau van uw pc park? Dan kan dit dankzij een virtuele desktoparchitectuur (VDI) van Microsoft Remote Desktop Services

 

Microsoft software

Met Microsoft Windows Server, Exchange, SQL, Skype For Business, .. haalt u krachtige en betrouwbare applicaties in huis. Van eenvoudige installaties tot application clustering (SQL cluster, Exchange DAG) kunnen wij u helpen met advies, implementatie en support.